احزابی که وبال گردن مردم و نظام شدهاند!
پایگاه تحلیلی خبری هم اندیشی علی صوفی دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات درباره آخرین تحولات حزب متبوعش گفته است: حزب ما به روال عادی کار خود را ادامه میدهد. جز برگزاری کنگره که سال گذشته برگزار و انتخابات شورای مرکزی مجددا انجام گرفت، تعداد افراد جدیدی وارد شورای مرکزی شدند و بعد از آن اتفاقی خاصی را شاهد نیستیم. وی در ادامه گفت: بنده همچنان به عنوان دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات انتخاب شدم و مهندس خرم هم به عنوان رئیس شورای مرکزی حضور دارد. در ادامه به تدریج میخواهیم هیئت اجرایی، دفتر سیاسی و ارگان زیر مجموعه، کمیتهها را تکمیل کنیم و به موازات آن هم اقداماتی انجام شده که همچنان ادامه دارد.
*آنچه که خواندید؛ صفحهای ملالآور از دفترچه روزهای زندگی یک حزب سیاسی در ایران است. احزابی که به جای نمایندگی مردم در عرصه سیاست و اجرا، به جای رواج دادن مطالبات صحیح از دولت برای کاهش آلام مردم و به جای طرحریزی اشتراکی با مردم برای تأثیرگذاری بر دولت اما سرگرم مقتضیات زیست نباتی هستند و هیچ اثری هم در زندگی مردم ندارند.
قضیه وقتی جالبتر میشود که مردم بدانند حزب مذکور و شخص دبیر کل آن یعنی آقای صوفی در زمره تحریمکنندگان انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 نیز بودهاند و این رخداد بدین معنیست که حزب مذکور تهمانده حیثیتی و آن چند خط رمقی که برای تأثیرگذاری در زندگی مردم با عملگری سیاسی داشته است را نیز به کناری نهاده و با "خروج از جمهوریت" عملا در ردیف معارضان مردم و نظام اسلامی قرار گرفته است.
تأسف بیشتر نیز آنجاست که آنچه در اعلام روزمرگیهای حزب ملقّب به پیشرو اصلاحات خواندیم؛ بیماری مبتلیبه عمده احزاب سیاسی در ایران (اعم از چپ و راست) است که بیاعتنا به شأن اصلی خود یعنی "ارائه کارنامه و فرمول بهتر برای اجرائیات کشور و معیشت مردم" مشغول سیاستبازیهای بیفایده هستند و بماند که برخی از آنها هنرهای بیشتری مثل "تحریم انتخابات" هم دارند.
ش